A Mester

Osumi mester a Kenwa Mabuni féle okinawai Shiro ryu karatét gyakorolja. Vizsgáit Hoshyo Shiokawa mester előtt tette le, aki a Shiokawa Ha Shito ryu alapítója. 1996 óta tanítja a karatét szerte a világban, tanítványai Japánban és más országos versenyeken is bajnoki címet szereztek. Hitvallása szerint a karate több mint sport, egy gondolkodásmód és szellemiség, mely a szellemet, az önvédelmet, a harcot és a katát öleli fel. Osumi sensei tanításait rendszerbe foglalta, mely summázza a dojoban alkalmazott viselkedési szabályokat, karate történelmet, japán életviteli ismereteket, kata, kumite és önvédelmi technikákat.2019 nyári kurzusain nem csak tudását, módszereit fogja átadni az érdeklődőknek, hanem szakmai turizmus által szeretné megismertetni a két ország fiataljait egymással,
Japán kultúrájával.

"Stílustól függetlenül várlak edzésimen Budapesten!"
 

 

 

Találkozz a csapattal

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam.

 

Osumi Shigeaki sensei

Az Osumi család az ősi Genji szamuráj klán egyenes ági leszármazottjai, melynek gyökerei a 7. századig visszavezethetők.
A Genji család, a Fijuwara, Taira és Tachibana klánok mellett, a négy legnagyobb hatalmi klán egyike, mely a Heian korban japán politikai életét döntően befolyásolta.

Kristóf sempai

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et