A Mester

Osumi mester a Kenwa Mabuni féle okinawai Shiro ryu karatét gyakorolja. Vizsgáit Hoshyo Shiokawa mester előtt tette le, aki a Shiokawa Ha Shito ryu alapítója. 1996 óta tanítja a karatét szerte a világban, tanítványai Japánban és más országos versenyeken is bajnoki címet szereztek. Hitvallása szerint a karate több mint sport, egy gondolkodásmód és szellemiség, mely a szellemet, az önvédelmet, a harcot és a katát öleli fel. Osumi sensei tanításait rendszerbe foglalta, mely summázza a dojoban alkalmazott viselkedési szabályokat, karate történelmet, japán életviteli ismereteket, kata, kumite és önvédelmi technikákat. Kurzusain nem csak tudását, módszereit közvetíti az érdeklődőknek, hanem szeretné megismertetni a két ország fiataljait egymással,
Japán kultúrájával.

"Stílustól függetlenül várlak edzéseimen Budapesten!"
 

 

 

Találkozz a csapattal


 

Osumi Shigeaki sensei

Az Osumi család az ősi Genji szamuráj klán egyenes ági leszármazottjai, melynek gyökerei a 7. századig visszavezethetők.
A Genji család, a Fijuwara, Taira és Tachibana klánok mellett, a négy legnagyobb hatalmi klán egyike, mely a Heian korban japán politikai életét döntően befolyásolta.